bandjes maken
Goedkoopste polsbandjes van Eventtrading.nl EventTrading.nl. edit. edit-xl. trashcan-xl. editor-image. editor-image-xl. editor-layout. editor-layout-xl. editor-minus. editor-plus. editor-text. editor-
Siliconen polsbandjes blanco uit voorraad. Onze blanco siliconen polsbandjes uit voorraad zijn de perfecte ideale oplossing wanneer je geen tijd of budget hebt om polsbandjes te laten bedrukken of graveren. Deze siliconen festivalbandjes zijn superhandig om teams mee te maken bij bijvoorbeeld sportevenementen. Leverbaar binnen twee werkdagen. Lang te dragen en rekbaar. Alleen verkrijgbaar in 7 vaste kleuren. per 50 vanaf. Levertijd: 2 dagen. Siliconen polsbandjes bedrukt of reliëf. Siliconen polsbandjes zijn perfect te gebruiken als festivalbandje of als promotieartikel. Omdat onze polsbandjes zo comfortabel zijn en een opvallende kleur hebben, worden ze extra lang gedragen! Geschikt als promotieartikel. Verkrijgbaar in alle PMS kleuren. Overdraagbaar, waardoor niet geschikt als toegangscontrole. Levertijd van 3-4 weken. per 1.200 vanaf. Levertijd: 20 dagen. Onze textiel polsbandjes staan ook bekend als het festivalbandje. Fanatieke festivalgangers dragen deze festivalbandjes vaak nog jaren als aandenken aan hun festival, ook worden de textiel evenementenbandjes vaak bewaard. Hoe dat komt? Omdat het draagcomfort hoog is en de bandjes nauwelijks slijten en omdat het er gewoon tof uitziet.
Compose.
Festivalbandje.nl.
Vinyl bandjes bij uitstek geschikt voor meerdaagse evenementen. Glitter polsbandjes luxe glitterbandjes voor een exclusieve uitstraling. Textiel festivalbandjes zeer populaire bandjes die jaren gedragen kunnen worden. Siliconenbandjes bekend geworden dankzij Lance Armstrong. Consumptiemunten en bonnen.: Consumptiemunten voordelige consumptiemunten met rekjes.
Polsbandjes bedrukken en bestellen Reclameland.
U kunt uw ontwerp thuis zelf maken in uw favoriete ontwerpprogramma. Exporteer uw ontwerp als pdf-bestand dat aan onze aanleverspecificaties voldoet. U ziet al tijdens het aanleveren een digitaal voorbeeld van uw ontwerp. Bekijk of download onze werktekeningen en templates om er zeker van te zijn dat u een goed bestand aanlevert. FD Gazellen Award voor Reclameland. Namaakgeld drukken; wat zijn de regels? Maak 2x kans op een gratis stedentrip! Later bestellen en drukwerk nóg sneller in huis bij Reclameland. Gratis levering in Nederland en België. Eigen productie van al ons drukwerk. Gratis advies van onze experts. Snelle levering van onze producten. 250 polsbandjes neon 1/0 voor slechts 4903, Bestel nu! Uw evenement heeft het perfecte toegangsbewijs met onze polsbandjes. Tyvek, vinyl of de extra stevige polsbandjes van textiel, polsbandjes bedrukken wij zoals u het wilt!
Festival bandjes bedrukken Met uw logo of tekst Promofit.nl.
Festivalbandjes met bedrukking kunt u inzetten voor de toegangscontrole bij de ingang van uw festival of feest. De stoffen bandjes zijn namelijk fraudebestendig te maken door een aluminiumsluiting dicht te knijpen met een speciale tang. U maakt betalende bezoekers zo gedurende het gehele evenement duidelijk herkenbaar.
Welkom bij de Polsbandjesfabriek.nl Koop uw polsbandjes direct bij de fabriek Polsbandjesfabriek.nl.
Door hiernaast op Ik" ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website bijvoorbeeld door op een link te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van al deze cookies bij bezoek aan deze site of andere websites van Vandereng.
Polsbandjes bedrukken Goedkoop en snel Euro Events Euro Events.
Onze medewerkers vertellen u graag meer over de voor en nadelen van elk type bandje en helpen u graag de juiste keuze te maken. Ook hebben ze ruime ervaring met het kiezen van formaten en kleurstellingen. Entreebandjes voor elk budget. Als u voor een voordelige optie wilt gaan, heeft Euro Events ook standaardbandjes en budgetbandjes. Deze bandjes hebben een standaard ontwerp en zijn daarom snel en goedkoop te produceren.

Contacteer ons