ordner map
Hoe verschillen ringband mappen en ordners van elkaar?
Andere typische kenmerken van een ordner zijn: een duimgat, voor gemakkelijk gebruik van de map, en beschermende, metalen randbeschermers voor eenvoudig gebruik en veilig opbergen van documenten. De ordners van De Kantoorvakhandel zijn FSC gecertificeerd en er zit garantie op de mappen.
Ordnerrug etiketten.
Tuxx in cijfers 438.000 bezoekers. 183.000 API requests. Copyright 2004-2018 Tuxx.nl Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies.
Mappen en Ordners Online boeken bestellen bij Bruna Bruna.nl.
Ringband 23R Playstation. Mappen en ordners. Ringband 23R Replay Boys. Mappen en ordners. Ringband 23R Nat Geo Junior. Mappen en ordners. Ringband 23R Graphic. Mappen en ordners. Ringband 23R O'neill' Girls. Mappen en ordners. Ringband 23R Fashionchick. Mappen en ordners.
Viking Ordner A4 2 ringen 70 mm Zwart Viking Direct NL.
Zo ziet u in een oogopslag wat de inhoud van de map is. Of het nu gaat om het archiveren van facturen, uw administratie op orde brengen of schoolwerkstukken te bewaren. Organiseren doet u vanaf nu snel en eenvoudig met deze Viking A4 ordner.
bol.com Klasseur buy? All lever arch files online.
View all of Aurora. All in Ring Binders. Others were looking for also: leitz. Others were looking for also: leitz ordner. Others were looking for also: ordner 2 rings. View everything from Urban Chic. Others were looking for also: esselte.
Ringbanden en ordners koopt u bij Kantoorartikelen.nl.
Essentieel is dat een ordner altijd twee ringen heeft, een grijpgat in de rug en altijd is uitgerust met een papierspanner. Een ringband daarentegen kan 2, 4, 17 of 23 ringen hebben en wordt niet standaard met een papierspanner geleverd.
mappen en ordners HEMA.
Gebruik de etiketten om op een ordner of ringbandmap te plakken. Dit artikel is bestelbaar vanaf 2 stuks. De getoonde prijs is per stuk. aantal stuks: 10. artikel nummer: 14880045. hier tijdelijk uitverkocht bekijk de winkelvoorraad snel bekijken. binnen 1-3 werkdagen in huis. gratis thuisbezorgd vanaf 25. gratis afhalen en retour in de winkel. ringbandpapier A4 geruit 10 mm. Een pak met 100 vel geruit ringbandpapier met ruitjes van 10 bij 10 mm. Het papier is geschikt voor een 2 of 23-rings ringbandmap. papiergewicht: 60 g/m. breedte cm: 21. lengte cm: 29.5. hier tijdelijk uitverkocht bekijk de winkelvoorraad snel bekijken. binnen 1-3 werkdagen in huis. gratis thuisbezorgd vanaf 25. gratis afhalen en retour in de winkel. Een mintgroene kunststof documentenmap met een wit golven dessin. In de map kun je al je papieren en documenten in A4 formaat overzichtelijk opbergen.

Contacteer ons